Hem
Start sökningen
Sidkarta (överblick av hemsidans struktur)
Minska textstorleken
Öka textstorleken

Se film från vår verksamhet

Vi utbildar tågluffare

Ett kunskapsäventyr

Nytänkande skolutveckling

Vår vision är att vara
Sveriges tongivande utbildningsföretag

Frida Utbildning AB är en livfull koncern som är inne i en stark expansion. Vi har inte ambitionen att bli det största utbildningsföretaget i landet, men däremot det mest tongivande. Att vi vågar sticka ut hakan så här långt beror på att vi tror på vår utbildningsidé och på vår fantastiska personal – vi har den starkaste laguppställning som går att finna i Sverige.

I koncernen finns tre dotterbolag: Fridaskolorna AB som består av Fridaskolan och Fridagymnasiet samt utbildningsföretaget Didaktikcentrum AB. Totalt är vi cirka 450 anställda i koncernen.

Vår verksamhet omfattar förskola, grundskola med förskoleklass och fritidshem samt gymnasium. Idag har vi verksamhet i Vänersborg, Trollhättan, Mölnlycke, Uddevalla och Göteborg. Erfarenhet och kompetens från våra skolor samlar vi i utbildningsföretaget Didaktikcentrum. Här bedriver vi skolutveckling, fortbildning och föreläsningar för skolledare och personal.

Skriv ut sidan

Senast uppdaterad: den 3 mars 2017, 10:27

Nyheter

17.03.03
Förskolan i Uddevalla växer
Vi har nu satt spaden i jorden för att bygga ut vår förskola i Uddevalla. Den kommer byggas ut för att kunna ta emot 40 barn till, nya fina lokaler med fler lärmiljöer och en utökad gård kommer göra en fantastisk förskola ännu bättre! Förskolan beräknas vara färdigbyggd till vecka 44 2017.

16.12.11
Vår första doktor!
Vår medarbetare Jan Blomgren doktorerade idag med avhandlingen, "Den svårfångade motivationen:elever i en digitaliserad miljö", på Göteborgs Universitet. Vi är så stolta och glada över Jans framgångsrika arbete och kommer ha mycket nytta av detta i framtiden.

14.01.21
Den 20 augusti öppnar vi skola i Göteborg! »
På Hisingen pågår nu ett av Sveriges mest spännande skolprojekt, en helt nybyggd Fridaskola!

13.06.13
Fridaskolorna först i Norden »
Fridaskolornas skolrestauranger är Nordens första Svanenmärkta!

Nyhetsarkiv »