Fridaskolan i Göteborg Kallebäck 2023

Vi är glada att kunna öppna den nya skolan och förskolan i Göteborg Kallebäck augusti 2023!

Begränsat
antal platser

– anmäl dig
idag!

Inför öppningen av den nya Fridaskolan i Kallebäck erbjuder vi er chans att få träffa oss under en informationsträff. Under kvällen kommer du att få träffa skolans ledning, lärare och elever från andra Fridaskolor. Då berättar vi mer om hur vi tänker kring skola och utbildning. Vi är självklart nyfikna på dina frågor och funderingar!

Informationsträffar

Här bokar du din plats till informationsträff den 11 eller 18 oktober klockan 18.00. Mötet är på Fridaskolan i Mölnlycke – vi ser fram emot att träffa dig!

Anmälan till informationsträff

 

 

Ställ barn i kö

Du är också välkommen att anmäla intresse för ditt/dina barn ska kunna börja hos oss på Frida förskola och/eller grundskola.

Anmälan barn till Fridaskolan Kallebäck

Om informationsträffar och anmälan

Bild - Kallebäck 2023

Var och när?

Utsikten från de översta våningarna på Fridaskolan Kallebäck är visserligen fenomenal, men än så länge är det inte färdigt nog för att ses där – så vi bjuder istället in er till vår skola i Mölnlycke. Det ger en mycket mer rättvisande bild hur vi vill att en skola ska vara och kännas.

Vi har två datum att välja mellan: den 11 oktober eller 18 oktober. Starttid för båda är klockan 18:00. Adressen till Fridaskolan Mölnlycke är Kvarnbacken 2, 435 42 Mölnlycke.

Se på Google Maps

Bild - Kallebäck 2023

Vad kan man förvänta sig?

En trevlig kväll där man får uppleva vad Frida är och handlar om, med gott om möjlighet att ställa frågor. Beroende på vad ni vill veta mer om, så kommer personal och elever att ta emot, berätta och visa sådant som är typiskt och viktigt för oss. Och självklart är hela familjen välkommen!

Bild - Kallebäck 2023

Hur anmäler man sig?

Vill man komma och träffa oss och få en chans att ställa frågor eller bara samla intryck av vad Frida är, så är det enkelt att anmäla sig. Gärna i så god tid som möjligt för att vi ska kunna planera upplägg och (än viktigare!) ett smarrigt tilltugg. Klicka på knappen nedanför och välj ett av datumen, ange hur många som kommer – klart!

Anmälan till informationsträff

Varmt välkomna!

Marie Karlsson
Rektor på Fridaskolan i Kallebäck

Roberth Bohlin,
Förskolerektor Frida förskola Kallebäck

Med personal och elever på Frida.

Tågluffarandan

Fridaskolans vision är att utbilda ”tågluffare”. Vi vill skicka ut våra elever i livet, väl rustade och förväntansfulla på nästa äventyr. Det betyder att vi ger varje enskild elev förutsätt­ningar att utveckla självständighet, ansvars­tagande, kreativitet och andra tågluffar­egenskaper som är nödvändiga för att resa vidare i livet med gott självförtroende.