Lediga tjänster hos oss.

Toppbild - Lediga tjänster

Vi utbildar tågluffare – stora som små!

2022-12-05

Timvikarier skola/fritids

Fridaskolan i Mölnlycke söker timvikarier till våra verksamheter då ordinarie personal är frånvarande. Tjänsten innebär att man ingår i vikariepool och blir inringd vid behov.

Vill du jobba som vikarie med världens bästa kollegor på en skola som tycker att barn/ungdomar är det roligaste och viktigaste som finns? Då bör du prova att jobba som vikarie hos oss! 

Fridaskolan är en skola med positiva, kompetenta och samskapande pedagoger som trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag. Fridaskolan i Mölnlycke startade 2010 och har en förskola med 80 barn 1-5 år och en grundskola med fritids med ca 600 elever från åk F-9. Skolan ligger ett stenkast bort från Mölnlycke Centrum. Vi erbjuder en härlig utemiljö med vacker natur och goda möjligheter för undervisning och lek. Skolan har vackra, ljusa lokaler som bildar en god och inspirerande lärandemiljö. Öppenheten i lokalerna underlättar samarbete mellan årskurserna, vilket skapar en trygg miljö för eleverna. 

Som vikarie hos oss tar du till vara på barn och ungdomars upptäckarlust och kreativitet. Du som söker tjänsten trivs med att samarbeta med andra. Du är positiv, nyfiken och lösningsfokuserad. Tidigare erfarenhet från arbete på skola/fritids är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi tillämpar löpande urval och gruppintervjuer. Ansök redan idag vid intresse! 

Har du några frågor vänligen kontakta:
jessica.bergqvist@fridautbildning.se